download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who won first Nobel prize for chemistry ?

    Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

Similar Questions :

1. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

2. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

3. Who was first space tourist ?

Answer: Dennis Tito of USA in 2001

4. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

5. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

6. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

7. Who was First man to reach North Pole ?

Answer: Robert Peary

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us