download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who won first Nobel prize for Literature ?

    Answer: Rene F.A. and Sulli Pradhom (France)

Similar Questions :

1. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

2. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

3. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

4. Who won first Nobel prize for Literature ?

Answer: Rene F.A. and Sulli Pradhom (France)

5. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

6. Name of the first country to issue paper currency ?

Answer: China

7. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

Read more from - First in World
Post a comment