download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who won first Nobel prize for physics ?

    Answer: W.K. Roentgen (Germany)

Similar Questions :

1. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

2. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

3. Name of the first Country to make a constitution ?

Answer: USA

4. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

5. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

6. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

7. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us