download Mastguru Android App

Article Detail

  • World Adult Day

    Answer: 18 November

Similar Questions :

1. International Volunteers Day

Answer: 5 December

2. World press freedom day

Answer: 3rd May

3. World Youth Day

Answer: 12 August

4. World AIDS Day

Answer: 1 December

5. Indian Armed Forces Flag Day

Answer: 7 December

6. Indian Air Force Day

Answer: 8 October

7. World TB Day

Answer: 24 March

Read more from - Important Days of Year
Post a comment