download Mastguru Android App

Article Detail

  • World consumer day

    Answer:

    15th March

Similar Questions :

1. Anti Terrorism Day

Answer: 21st May

2. World red cross day

Answer: 8th May

3. World Haemophilia Day

Answer: 17 April

4. Quit India Day

Answer: 9th August

5. Rose day

Answer: 12 February

6. National Sports Day

Answer: 29 August

7. Kargil Memorial Day

Answer: 26th July

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

  • avi 5 years ago

    World Consumer Day on 15th March not on 14th march

Mastguru Youtube Channel

Videos @mastguru

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

To Appreciate Our Effort, Please Like Us