download Mastguru Android App

Article Detail

  • World Hypertension Day

    Answer: 12 May

Similar Questions :

1. UN International Day for Natural Disaster Reduction

Answer: 13 October

2. Anti Terrorism Day

Answer: 21st May

3. International Labour Day

Answer: 1st May

4. National youth day

Answer: 12th January. It is celebrated on the birthday of swami Vivekanand ji

5. National Voters day

Answer: 25 January

6. CRPF foundation day

Answer: 26 December

7. World Marriage Day

Answer: Second Sunday of february

Read more from - Important Days of Year
Post a comment