download Mastguru Android App

Article Detail

  • World kidney day

    Answer: 9th March

Similar Questions :

1. International Mother Language Day

Answer: 21 February

2. Indian Air Force Day

Answer: 8 October

3. National Energy Conservation Day

Answer: 14 December

4. World Diabetes Day

Answer: 27th June

5. International Day of Solidarity with Palestinian People

Answer: 29 November

6. Kargil Memorial Day

Answer: 26th July

7. World Environment Protection Day

Answer: 26 November

Read more from - Important Days of Year
Post a comment