download Mastguru Android App

Article Detail

  • World Laughter Day

    Answer: 10th January

Similar Questions :

1. National Energy Conservation Day

Answer: 14 December

2. International Day for the Elderly

Answer: 1 October

3. World Leprosy Eradication Day

Answer: 30 January

4. World Literacy Day

Answer: 8 September

5. World TB Day

Answer: 24 March

6. Mother's Day

Answer: Second sunday of May

7. World Non Veg Prevention Day

Answer: 25 November

Read more from - Important Days of Year
Post a comment