download Mastguru Android App

Article Detail

  • World Leprosy Eradication Day

    Answer: 30 January

Similar Questions :

1. International Mother Language Day

Answer: 21 February

2. World Health Day

Answer: 7 April

3. World Youth Day

Answer: 12 August

4. Indian republic day

Answer: 26 January

5. World Laughter Day

Answer: 10th January

6. World Sight Day

Answer: Second Thursday of October

7. National Sports Day

Answer: 29 August

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us