download Mastguru Android App

Article Detail

  • World Marriage Day

    Answer: Second Sunday of february

Similar Questions :

1. World Literacy Day

Answer: 8 September

2. Doctor's Day

Answer: 1st July

3. World wild animal day

Answer: 6 October

4. Army day

Answer: 15 January

5. Worldtheatre Day

Answer: 27 March

6. Indian Independence Day

Answer: 15 August

7. World Book and Copyright Day

Answer: 23 April

Read more from - Important Days of Year
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us