download Mastguru Android App

Article Detail

  • World Student's Day

    Answer: 17 November

Similar Questions :

1. CRPF foundation day

Answer: 26 December

2. Panchayat Divas

Answer: 24 April

3. World consumer day

Answer:

15th March

4. International Labour Day

Answer: 1st May

5. Indian Independence Day

Answer: 15 August

6. World Non Veg Prevention Day

Answer: 25 November

7. International custom day

Answer: 26 January

Read more from - Important Days of Year
Post a comment